Новатор в извънкласното обучение по математика чрез авторската методика „Забавна математика“, Центърът  провежда целогодишни занимания в държавни и частни училища, читалища и зали.

Предимно практически насочени, заниманията дават на децата един друг поглед към науката математика, като показват нейните увлекателни и приложими страни.

Освен заниманията по забавна математика, Центърът организира и Школа за подпомагане на учениците от 1-ви и 2-ри клас в подготовката им за популярните математически състезания  – “Европейско кенгуру”, “Математика без граници”, “Великденско математическо състезание“.

Забавно-математическите празници, които организира „Център по забавна математика“ са специалният подарък, с който можете да зарадвате своето дете и неговите приятели, независимо от повода – рожден ден, имен ден или семеен празник. Вашето дете и неговите гости ще бъдат въвлечени в интересен сюжет, ще бъдат поставени в приключенски ситуации, в които трябва да използват бърза мисъл и логика, за да се справят с математическите предизвикателства под формата на забавни въпроси, логически загадки и главоблъсканици.

Заниманията за учебната 2017/2018 г. ще се провеждат от 1.10.2018г. до 31.05.2018 г., веднъж седмично, по следния  график:

За повече информация ни посетете на  www.zabavnamatematika.com или се обадете на  GSM: +359 886 235 813